REFERENTIES

Een kleine greep van onze klanten waar wij onze dienstverlening mogen aanbieden.

Chalets Plus

Of u een chalet zoekt voor de wintersport of zomervakantie in Oostenrijk: ChaletsPlus is uw chaletspecialist in Oostenrijk!
Alle chalets en appartementen zijn persoonlijk door ChaletsPlus bezocht en ze kennen de eigenaren. Bij ChaletsPlus is een persoonlijke betrokkenheid op alle vlakken gegarandeerd.

Website: www.chaletsplus.nl

C.A.T. Automatisering B.V.

C.A.T. Automatisering BV is met TIBOS Light, TIBOS en TIBOS+ totaal leverancier van automatiseringsoplossingen voor uw verhuuradministratie in de recreatiebranche. C.A.T. Automatisering profileert zich als gesprekspartner door informatiebehoeften van recreatie ondernemers centraal te stellen en deze te vertalen in praktische reserveringssoftware of planningssoftware.

Website: www.cat.nl

Recreatiecentrum de Schatberg

De Schatberg is met onder andere een overdekt zwembad, buitenbad, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, bowling, waterskibaan, en uitgebreid animatieprogramma een ideale camping voor het gezin om heerlijk vakantie te vieren in Limburg.

Website: www.schatberg.nl

Camping Duinoord Ameland

Grenzend aan het Noordzeestrand, vlakbij het dorpje Nes, ligt Camping Duinoord. Ongedwongen, gemoedelijk en gezellig zijn termen die niet alleen de camping, maar ook de sfeer op Ameland typeren.

Website: www.campingduinoordameland.nl

Camping de Paal

Beleef kamperen in de rust en ruimte van de Brabantse Kempen op de allerleukste kindercamping van Nederland. Een paradijs voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar.

Website: www.campingdepaal.nl

Symcon

Symcon supplies high-quality parts and consumables for the card industry and optical media machinery. Parts for mastering, molding, replication, screen/offset printing, and packaging machines are sold to our worldwide customer base on a regular basis after being thoroughly tested in the market. Their product line also encompasses all major raw materials needed to make cards and discs as well as production consumables.

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op.